Kosár megtekintése “NAGY Mónyuszi MEDÁL” hozzá lett adva a kosaradhoz!

Mónyuszi GYŰRŰ

8,500 Ft

A saját kezünket sokszor látjuk a nap során. Látjuk mikor eszünk, mikor éppen kezet mosunk, mikor gesztikulálunk, sőt, akkor is, amikor éppen a számítógépet püföljük a munkahelyünkön. Ha szeretnél egy olyan gyűrűt, amiről a gyereked kis műalkotása kacsint vissza, akkor a Mónyuszi gyűrű remek választás. Egy biztos! Többször azon kapod majd magad napközben, hogy mosolyogsz. További részletekért görgess lejjebb!

Cikkszám: MNY-003 Kategória:

Termékleírás

A Mónyuszi GYŰRŰ egy karakteres ékszer azoknak, akik szívesebben hordanak egy olyan darabot, amely öltözteti őket a mindennapok során. A ródiumozott rézből készült ezüstszínű gyűrű állítható, pontosan azért, hogy ne fordulhasson elő méretprobléma.

Ez a darab -hely hiányában- nem kapott Mónyuszi- fityegőt, ugyanakkor a márka itt is megjelenik, méghozzá a gyűrű külső falába vésve olvasható a Mónyuszi felirat. A gyűrűalap 2,5 centiméteres szögletes alap, amelybe az általad küldött gyerekrajz lekicsinyített változata kerül. Erre megy rá egy üveglencse, amely kicsit megnagyítja a műalkotást. Igazán klassz, ha valakinek ilyen gyűrűje van!