Rendelés

1. LÉPÉS

Miután kiválasztottad, hogy melyik terméket szeretnéd megvásárolni, nincs más dolgod, csak tedd a kosárba. Fontos, hogy minden adatot pontosan tölts ki, és ezen felül írj meg nekünk minél több olyan információt, amely hasznos lehet a gyártás során.

2. LÉPÉS

Töltsd fel a gyerekrajzot, és írj nekünk a megjegyzés rovatba, az ott leírtak alapján. A műalkotás feltöltésekor legyen figyelmed arra, hogy a lehető legjobb minőségben töltsd fel a képet! A rajz pdf és jpeg formátumban is ideális, és a telefonodról is egyszerűen elküldheted a képet, tényleges méretben.

3. LÉPÉS

Ez a legnehezebb, hiszen most jön a várakozás! Mivel egyedi ajándékokról van szó, ezért elkészítésük is több időt vesz igénybe, jellemzően 10-14 napot. Ne aggódj, mindenről küldünk értesítést, arról is, hogy mikorra tudjuk vállalni az ajándék elkészítését, valamint arról is, hogy mikor tudod átvenni a terméket!

4. LÉPÉS

A Mónyuszi terméked átadására háromféleképpen kerülhet sor: személyesen, egy előre megbeszélt időpontban és helyszínen (amennyiben budapesti lakos vagy), futárszolgálat közreműködésével vagy pedig a Pik-Pak Pont állomások egyikén. Használd egészséggel az új szerzeményedet!

 

ÁSZF itt