ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek
Megrendelésed elküldésével a Mónyuszi.hu vásárlója leszel. A megrendelés leadása szerződéses nyilatkozatnak minősül, ami egyben azt is jelenti, hogy ezzel egyidejűleg elfogadod az alábbi szerződési feltételeket.

Szerződő felek:
Jelen internetes oldal üzemeltetője:
Csirmaz Zsuzsanna e.v.
1062 Budapest, Aradi u. 38.
E-mail: info@monyuszi.hu
Nyilv.sz.: 50086546
Adószám: 67339468-1-42, a továbbiakban ÜZEMELTETŐ
és a szolgáltatás igénybevevője, a továbbiakban Megrendelő között az alábbi feltételekkel:

A szerződés tárgya:
A www.monyuszi.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk. A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg.

A szerződéskötés:
A www.monyuszi.hu áruházban vásárlás esetén a valóságnak megfelelő adatok megadása szükséges, a szállítási és számlázási adatok mellett az elérhetőségi információkat is meg kell adni.
Az Üzemeltető és a Megrendelő között nem jön létre írásba foglalt szerződés.
Megrendelő az egyedi gyerekrajzos ajándéktárgy(ak) gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának, Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre.

Árak:
Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ajándéktárgy/ajándéktárgyak árát tartalmazza. A számlát a csomag minden esetben tartalmazza.

Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.

Rendelési és Fizetési feltételek:
A megrendelés leadására kizárólag a www.monyuszi.hu internetes oldalon van lehetőség. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 16 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
A www.monyuszi.hu weboldalon leadott rendelés összegének kiegyenlítése kétféle módon lehetséges:
• utánvét a Pick Pack Pontokon készpénzes kiegyenlítéssel
• Budapest kerületeiben házhozszállítás alkalmával, készpénzes kiegyenlítéssel.
A megrendelés szerinti valamennyi Áru hiánytalan megfizetéséig Üzemeltető az Árura tulajdonjogát fenntartja.
A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.
A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja a megrendelést. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás a Megrendelő által megadott email-címre, akkor a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termék(ek) legyártását. Amennyiben Üzemeltetőnek a gyártáshoz szükséges további információra van szüksége, kapcsolatba lép megrendelővel a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Elállási jog:
Megrendelőt nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga (a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontja alapján) a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a megrendelő által biztosított gyerekrajzok alapján stb.).
Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben (pl. a gyerekrajzról elküldött rossz minőségű fénykép esetén). Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Panaszkezelés:
Amennyiben kifogása van a legyártott termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy a következő e-mail címen keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot: info@monyuszi.hu

Szállítás:
A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással, (utánvétes) csomagként történik a Pick Pack Pontokon, illetve Budapest kerületeiben házhozszállítással történik. A telephelyen való személyes átvétel nem lehetséges.
Üzemeltető az elkészített termékeket maximum 10-14 munkanapon belül átadja kiszállításra a PickPack Pont részére, budapesti kerületek esetén futár részére. A kézbesítő a megrendelésben megadott postázási címre vagy csomagterminálba szállítja ki a megrendelt terméket.
Futáros kézbesítésnél amennyiben a címzettet nem találja a futár, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután telefonon egyeztetett időpontban veheti át Megrendelő.
Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméken/termékeken észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!

Szerzői jogok védelme:
A feltöltött gyerekrajzokért minden felelősség Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és nem sértik harmadik fél jogait.
Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött gyerekrajzok használatából eredő jogviták során, ezért Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli a feltöltött képekért és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

Adatvédelem:
Megrendelő tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megrendelés teljesítéséhez és az archiváláshoz szükséges személyes adatait adathordozókon rögzítsék, továbbá kifejezetten hozzájárul személyes adatainak felvételéhez, kezeléséhez és használásához. Az adatkezelés a Ptk. 83. §, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. figyelembevételével történik. Üzemeltető valamennyi adatot bizalmasan kezel, melyet harmadik fél részér nem ad ki. Megrendelőt megilleti hozzájárulásának a jövőre nézve való visszavonásának joga. Üzemeltető kötelezi magát a személyes adatoknak visszavonás esetén való azonnali törlésére, kivéve amennyiben még van folyamatban levő megrendelés. Üzemeltető a megbízáskor abból indul ki, hogy a Megrendelő az adatait a termékek, részére történő kiszállításának időpontján túl is biztosítja.

Szellemi tulajdon:
A www.monyuszi.hu weboldal és az azon található összes tartalom Üzemeltető tulajdona.
A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni.

Hatályos: 2015. november.20.
Csirmaz Zsuzsanna e.v.